Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی ذکانی در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر تزریق دز سوم واکسن کرونا گفت: ویروس امیکرون قدرت بالایی در سرایت دارد و می‌تواند در فاصله زمانی کوتاهی جمعیت زیادی را درگیر کند. این مسئله سبب افزایش بار بستری خواهد شد و قطعاً افزایش بار بستری کاهش خدمات درمانی را به همراه دارد و قدرت سیستم پذیرش را کاهش خواهد داد اما تزریق دز سوم واکسن کرونا سیستم ایمنی بدن را در برابر امیکرون مقاوم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مقاومت افراد با سیستم ایمنی پایین در برابر امیکرون بسیار پایین است و ثابت شده در امیکرون درگیری و حتی احتمال مرگ در کودکان در سنین پایین بسیار بالا است. اگرچه در سویه های قبلی ما درگیری مستقیم کودکان با ویروس را نداشتیم.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه کرد: راه‌های مقابله در برابر امیکرون و ویروس‌های قبلی کرونا در حال حاضر تغییر نخواهد کرد و راه مقابله چهار عنصر اصلی تزریق واکسن، تغذیه، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و زدن ماسک است. با رعایت این ۴ عنصر احتمال درگیری کاهش خواهد یافت، از شهروندان عزیز می‌خواهیم اگر علائمی حتی سرماخوردگی و سر درد ساده را داشتند، فاصله اجتماعی را رعایت کنند که قدرت درگیری کمتر شود.

ذکایی گفت: مردم این ذهنیت را نداشته باشند که با تزریق دز اول و دوم مقاوم خواهند بود. این واکسن نیاز به تمدید دارد بعد مدت زمان کوتاهی سیستم ایمنی بدن به حدی افت پیدا می‌کند و در برابر ویروس مقاومتی نخواهد داشت. هفته گذشته پروتکل‌ها در خصوص دز سوم متفاوت بود پروتکل‌های جدید با شناسایی امیکرون در کشور تغییر خواهد کرد. هر چقدر بهتر عمل کنیم مقاومت جامعه در مقابل سویه های جدید بیشتر خواهد بود.

وی افزود: براساس سامانه رصدخانه قریب به ۹۰ درصد دز اول، ۷۸ دز دوم را دریافت کرده‌اند اما آمار تزریق شده دز سوم بسیار پایین است. با توجه به اینکه افراد بالای ۱۸ سال باید دز سوم را دریافت کنند در شهرستان ساوه تاکنون ۱۴ هزار نفر دز سوم را در یافت کردند اما تعداد افرادی که مشمول در یافت دز سوم واکسن هستند رقم بسیار بالایی است؛ درخواست می‌کنیم افراد بالای ۱۸ سال که هر نوع واکسنی را دریافت کردند و سه ماه از تزریق واکسن دوم آنها گذشته است برای دریافت دز سوم اقدام کنند.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه تصریح کرد: مرکز تجمیع دبیرستان قدسیه و کوثر از ۸ صبح الی ۹ شب مشغول خدمت رسانی هستند و همچنین ۱۵ پایگاه بهداشتی در سطح شهر در ساعت اداری آماده تزریق واکسن هستند.

ذکایی گفت: براساس دستورالعمل ستاد مقابله با کرونا کشور همه دستگاه‌ها ملزم به همکاری با مراکز درمانی هستند لذا از همه ادارات درخواست می‌کنیم در صورتی که شرایط برای اختصاص مکانی برای خدمات در تزریق واکسن را دارند در اختیار دانشکده قرار بدهند که هم دسترسی مردم آسان‌تر شود و روند تزریق واکسن دز سوم نیز با سرعت بیشتری انجام شود.

کد خبر 5382576

منبع: مهر

کلیدواژه: ساوه ویروس کرونا واکسن کرونا دانشکده علوم پزشکی ساوه سویه اومیکرون کرونا ویروس کرونا بوشهر شب یلدا بارش باران آمار کرونا گرگان کرمانشاه بارش برف آتش سوزی واکسن کرونا عکس استانها قاسم سلیمانی ایلام شیوع کرونا دز سوم واکسن تزریق واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۹۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت حج عربستان دستورالعمل‌های بهداشتی حج ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، بنابر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشور‌هایی که زائران آن‌ها عازم سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک را انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

براساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از دارو‌هایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند، علاوه بر این، در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌های بهداشتی حج ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد